Køb Oxycontin 40 mg i Danmark

ritalin-la-30mg-60-kapseln.jpg

Køb Oxycontin 40 mg

100 stk pris 1400 kr
200 stk pris 2600 kr

300 stk pris 3600 kr

For at bestille dette produkt, send en e-mail til

pluggenapoteck@gmail.com

Sådan køber du Oxycontin 30 mg i Danmark

 

Det er opført som et narkotisk middel .

I Frankrig er receptet på OxyContin og Oxynorm begrænset til 28 dage, skrevet ud på en sikker recept.

I USA skyldes eksplosionen af ​​afhængighed og overdoseringsdød den massive ordination af dette molekyle eller dets naboer. Disse recepter følger anbefalingerne fra mere end 700 ”medicinske repræsentanter”, der er sendt af Purdue Pharma siden 1996 for at distribuere OxyContin uden for dets oprindelige anvendelsesområde (terminalt syge kræftpatienter og større operationer). Ingen af ​​statens retssager mod Purdue Pharma som hoveddistributør med OxyContins Mundipharma har resulteret i en overbevisning, med udenretslige økonomiske forlig, der konsekvent findes uden for retssagerne [ 2 ], med undtagelse af en retssag anlagt af den amerikanske føderale regering i 2007, hvilket resulterede i, at de blev idømt bøder på 635 millioner dollars for falsk reklame

 

 
Køb Oxycontin 30 mg uden recept i Danmark

Oxycodon er en ren opioidagonist , hvis primære terapeutiske virkning er analgesi . De andre bedst kendte medlemmer af opioidagonistklassen er morfin , hydromorfon , fentanyl , codein og hydrocodon . Deres farmakologiske virkning er eufori , følelse af afslapning, respirationsdepression, forstoppelse , miose , angstdæmpning.og hosteundertrykkelse samt analgesi. Som alle opioide agonist analgetika øger dosis øget analgesi, i modsætning til blandet agonist / antagonist eller ikke-opioid analgetika, hvor der er en grænse for den analgetiske effekt ved stigende doser. Oxycodon har ingen defineret maksimal dosis. Grænsen for analgetisk virkning pålægges kun af bivirkninger, hvoraf de mest alvorlige kan omfatte døsighed og respirationsdepression.

Oxycodon skal, ligesom andre opioider , håndteres med forsigtighed, når det anvendes sammen med andre centralnervesystems (CNS) -dæmpende midler, især benzodiazepiner eller alkohol, da disse kan øge døsighed eller respirationsdepression (som kan være dødelig i tilfælde af overdosering) forbundet med brugen. af oxycodon.

Køb Oxycontin 30 mg online


Hvor lang tid varer en 30 mg OxyContin?


Den analgetiske virkning af oxycodon med øjeblikkelig frigivelse forsvinder inden for fire til seks timer, men lægemidlet kan stadig påvises i spyt og urin i op til fire dage timer og i håret i 90 dage efter den sidste dosis.