top of page

Køb Oxycodone 30 mg i Danmark

Oxycodone 30 mg.jpg

Køb Oxycodone 30 mg

100 stk pris 1300 kr
200 stk pris 2400 kr

300 stk pris 3600 kr

For at bestille dette produkt, send en e-mail til

pluggenapoteck@gmail.com

Sådan køber du Oxycontin 30 mg i Danmark


Den oxycodon , dihydrohydroxykodeinon eller dihydro-oxycodéinone er et smertestillende narkotisk højpotente derivat af thebain . Det tilhører opioidfamilien . Udviklet i 1916 i Tyskland, er det ordineret til lindring af moderat og svær smerte under handelsnavnet blandt andre OxyContin. Det kan forårsage fysisk og psykologisk afhængighed. 

 

 

 

Køb Oxycontin 30 mg uden recept i Danmark

 

Oxycodon kommer i form af et hvidt, krystallinsk, lugtfrit pulver afledt af en polysyntetiske opium alkaloid  : thebain . Den kemiske struktur af oxycodon er oxymorfonmethylether  : 3-methyloxymorfon. Det kunne beskrives som 14-hydroxy- codeinon . Dens biotilgængelighed går op til 87% (pr. Os).

Det er generelt fundet i form af oxycodon -hydrochlorid

 

 

Køb Oxycontin 30 mg online

 

 

Oxycodon er en ren opioidagonist , hvis primære terapeutiske virkning er analgesi . De andre bedst kendte medlemmer af opioidagonistklassen er morfin , hydromorfon , fentanyl , codein og hydrocodon . Deres farmakologiske virkning er eufori , følelse af afslapning, respirationsdepression, forstoppelse , miose , angstdæmpning.og hosteundertrykkelse samt analgesi. Som alle opioide agonist analgetika øger dosis øget analgesi, i modsætning til blandet agonist / antagonist eller ikke-opioid analgetika, hvor der er en grænse for den analgetiske effekt ved stigende doser. Oxycodon har ingen defineret maksimal dosis. Grænsen for analgetisk virkning pålægges kun af bivirkninger, hvoraf de mest alvorlige kan omfatte døsighed og respirationsdepression.

bottom of page